Elérhetőségek

Hívjon minket! +36 62 249 789
Kérdése van? dobaykert@dobaykert.hu

Bemutatkozás

Az 1914-ben alapított cégünk immár 104 éve megszakítás nélkül működik. Hódmezővásárhely-Kopáncsi kertészetünkben minőségi dísznövény szaporítóanyagot állítunk elő virágkertészetek részére. Neves külföldi nemesítő cégekkel kötöttünk licensz-szerződéseket és az általuk szállított eredeti gyökér nélküli dugványokat gyökereztetjük meg. A 4 cm-es Ellegaard papircserepek és speciális tálcarendszerünk teszi lehetővé, hogy dugványaink extra erősek, és fajtánként akár 20 db minimális mennyiséget is ki tudjunk adni.

Figyelmükbe ajánljuk:

- MEGÚJULT MUSKÁTLI SZORTIMENTÜNKET, melyek gerincét a Florensis cég Toscana fajtái képezik. Ez magában foglalja a korábbi GEN Endisch fajtákat is, az új fajtanevek mellett zárójelben az ezzel azonos korábbi partner-fajta neve található.

Természetesen igény esetén valamennyi PAC fajtát is szállíthatjuk.

- KIBŐVÍTETT BEGONIA választékunkat, melyek az utóbbi évek siker-fajtái.  A Belleconia, Summerwings, Solenia és az óriás virágú Fragrant Falls mindenhol elismerést arat.

- MEGÚJULT DAHLIA szortimentünket, melyet a Beekenkamp cég újdonságaiból állítottunk össze.

Fajtabemutató kertünk május végétől szeptember végéig megtekinthető, ahol teljes fajta-választékunk és számos újdonság kiültetve megtekinthető. 2018. aug. 31 és szept. 1.-én rendezzük szokásos Fajta-Bemutatónkat, melyre ezúttal is minden érdeklődőt, -hobbi-kertészeket is!- tisztelettel meghívunk. Új weboldalunkon részletes fajta-leírásokat és számos hasznos információt találhat.

Bemutatkozás