Elérhetőségek

Hívjon minket! / Call us!

+36 62 249 789 (Nem webáruház!)

Kérdése van? / Any question?

dobaykert@dobaykert.hu

Évelők-Kientzler szortiment / Perennials

A KIENTZLER céggel fennálló többéves kapcsolatunk lehetővé teszi, hogy az idei évtől, a balkonnövények mellett, az évelő szortimentjük szaporóanyagait is ajánlhassuk Önöknek. A profi módon összeállított szortimentben csupa keresett, csúcsminőségű fajtát és garantáltan egészséges dugványokat ajánlunk, melyeket gyökeresen hozatunk be a cégtől. Termesztésük piaci sikert garantál.

A HERSTZAUBER („Őszi Varázslat”) és a SOMMERTOPF („Nyári Cserepesek”) a cég több éve sikeres ún. ”koncepciója”, amelyek tulajdonképpen az itt felsorolt növényfajtákat tartalmazzák. A két koncepció fajtáit akár össze is vonhatnánk, de míg a HERBSTZAUBER főleg a hagyományosan évelőként ajánlott fajokat öleli fel, addig a SOMMERTOPF főleg azokat a fajokat tartalmazza, melyek alkalmasak a gyorsan befejeződő tavaszi, egynyári szezon után is, újabb és újabb csoportok virágbaborulásával, egészen őszig ébren tartani a piacot. A SOMMERTOPF fajtái között megtalálhatunk új nemesítésű, első évben virágzó évelő fajtákat, pazar, új színekben, valamint olyan egynyári növényeket, melyek májustól értékesíthetők. Tapasztalatunk szerint a két csoport együttes termesztése indokolt, ezért én az ajánlatban összevontam ezeket. Amit viszont fontosnak tartok, az a vevők korrekt tájékoztatása az adott fajtáról, ezért néhány mondatban ezt leírtam, valamint az értékesítéshez az általunk használt jeltáblákat is felajánlom.

 Az alább közölt információkat a KIENTZLER cég katalógusa alapján állítottam össze. Saját termesztési tapasztalatainkról dőlt betűkkel olvashat. A SZÁLLÍTÁSI HETEK szintén a katalógusban található adatok, mi egyelőre a 2024. 12-21. hetek között tervezünk behozatni. Az aktuális szállítási hét függ a visszaigazolástól, illetve az adott hétre rendelt dugványok mennyiségétől. Ezt időben egyeztetjük.